Hanna Rydhs Gata 34 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
3 010 000 kr
Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 641 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hanna Rydhs Gata såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hanna Rydhs Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea i fritt läge med nyrenoverade ytskikt och inglasad balkong! Praktiskt och bekvämt boende med två sovrum åt olika väderstreck. Ett sovrum vetter mot innergården och det andra har gott om förvaring och utgång till en inglasad balkong med sol fram till 14. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster och plats för en myshörna. Köket har plats för fyra-sex personer och ute i hallen är det separata dörrar till badrum och WC. Fräscha ytskikt med nymålade rum och nya/renoverade ekparkettgolv.

Välskött förening med låg skuldsättning. I avgiften ingår även bredband och en P-plats! I källargången finns en egen dörr in till det rymliga förrådet på ca 6 kvm. Som granne har du Vackra Långbro Park med stora gräsytor, promenadstråk och god spis på Långbro Värdshus. 10 minuters gångväg till centrum och T-bana. Bussar utanför mot Älvsjö station och Kungens Kurva.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.