Instrumentvägen 43

Instrumentvägen 43

Slutpris

7 200 000 kr


Aspudden - Örnsberg— Hägersten— Stockholm

Instrumentvägen 43


Slutpris
7 200 000 kr

Aspudden - Örnsberg— Hägersten— Stockholm

4:a med balkong och två badrum

Bo ljust och fräscht i den del av staden där man fortfarande känner känslan av lantlig skärgård och trivsamt vågskvalp.

Här finner du en genomgående fyra med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och inredningsdetaljer som andas hemtrevlig lyx. Genom hela bostaden följer en tydlig röd tråd. Rummen är målade i dova kulörer med samma färgskala vilket gör varje rum unikt men ändå håller bostaden enhetlig.
Vardagsrummet känns som bostadens hjärta och här finns plats för både en stor soffgrupp och matmöbel om så önskas, rummet är utformat för härligt sällskapsliv och mysiga familjekvällar. Väggarna är målade i vitt och golvet består av en klassisk parkett, vilket gör det enkelt att sätta en personlig prägel på rummet med hjälp av väldigt små medel. Köket är nyrenoverat med moderna släta luckor i en mellan grå färg. De mattsvarta detaljerna ger rummet en extra stilren känsla. Samtliga 3 sovrum har en ljusgrå heltäckningsmatta på golvet som tillsammans med väggfärgerna i olika nyanser av grått verkligen ger bostaden personlighet. Det är tydligt att man tänkt på förvaring i den här lägenheten då det finns smarta lösningar lite överallt, bland annat bakom stora spegelskjutdörrar i hallen och i en välplanerad klädkammare. Bostaden har två badrum/duschrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin. Balkong med plats för lounge-möbel och som på somrarna erbjuder härlig eftermiddagssol.

Läget är förföriskt trivsamt, inbäddat i lummig grönska med bästa närhet till fina promenadvägar utmed Mälarens stränder. I närområdet (nästan på badrocksavstånd) finner du även Örnbergets populära klippbad som badar i sol tills den går ner på kvällen. Med kortare gångavstånd till T-banan i Örnsberg är avståndet till innerstadens puls tilltalande nära.

Välkommen till ett hem att trivas i under lång tid framöver!


Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 205 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-05-09

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Instrumentvägen såldes av oss 2022-05-09. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Instrumentvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.