Jenny Linds Gata 15

Jenny Linds Gata 15

Slutpris

3 200 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Jenny Linds Gata 15


Slutpris
3 200 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Välkommen till en 3,5:a med västlig balkong i bästa solläge!

Accepterat pris! Ring för visning. Denna välplanerade lägenhet på första våningen av tre, erbjuder den perfekta kombinationen av bra läge och god funktionalitet. Med en generös planlösning på 3,5 rum finner du här en bostad som är skapad för att ge dig och din familj maximal komfort och trivsel.

Köket är hjärtat av hemmet och detta kök är inget undantag. Med en hög utrustningsnivå inklusive diskmaskin och en stor kyl/frys, är det en kulinarisk oas där du kan utforska din matlagningskreativitet. Sittplatsen för 4-5 personer gör det enkelt att samla familj och vänner för gemensamma måltider och minnesvärda stunder.

En av höjdpunkterna med denna bostad är den underbara balkongen i bästa västläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och vackra solnedgångar med en kopp kaffe eller ett glas vin. Det är den perfekta platsen för avkoppling och sociala stunder med nära och kära.

Brf Jenny Linds Gata är en välskött förening med en lång historik av utförda renoveringar (se mer under föreningsfliken). Föreningen har färdigställt takrenovering och solcellsinstallation som precis blivit klart.

Området Fruängen är känt för sin charmiga atmosfär och familjevänliga miljö. Här hittar du grönskande parker, omtyckta lunchrestauranger och bekväma shoppingmöjligheter. Med närheten till kollektivtrafik, skolor och andra bekvämligheter blir vardagen smidig och enkel. I närområdet finns Långbro park med sin omtyckta parkmiljö och Långbro värdshus.

Så varför vänta? Ta chansen att bli ägare till denna underbara bostad och låt ditt nya liv i Fruängen börja. Anmäl dig för visning och upplev själv allt som denna bostad har att erbjuda. Välkommen hem!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 589 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2024-01-27

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Jenny Linds Gata såldes av oss 2024-01-27. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Jenny Linds Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.