Personnevägen 106

Personnevägen 106

Slutpris

3 320 000 kr


Västertorp— Hägersten— Stockholm

Personnevägen 106


Slutpris
3 320 000 kr

Västertorp— Hägersten— Stockholm

Perfekt +55-boende med hiss och stor balkong!

Välkommen till ett sällsynt trivsamt +55-boende med hiss i den del av Västertorp som ligger närmast Hägerstensåsen. Här finner du en mycket ljus och generös 2:a med utgång till en stor inglasad balkong i absolut bästa solläge och med helt ogenerad utsikt mot ett grönområde. Lägenheten består av vardagsrum och kök i helt öppen planlösning men med möjlighet att tämligen enkelt dela upp rummen. Vardagsrummet är ljust och rymligt och köket är snyggt, välutrustat med bra arbetsytor. Sovrummet generöst stort med gott om plats för extra förvaring. Det stora badrummet är utrustat med duschplats samt med både tvättmaskin och torktumlare. För din bekvämlighet är är klinkergolvet i badrummet försett med golvvärme. I lägenheten finns ett stort förråd/klädkammare och i källaren finns ett källarförråd. Föreningens fastigheter rymmer såväl 55+ boendet som traditionella bostadsrätter. Dessutom finns gemensamma utrymmen i form av samlingslokal, gästlägenhet, tvättstuga och garage. Läget är bra och innebär att det bara är ca 350 m promenad till T-bana Hägerstensåsen samt ca 900 m promenad till centrum i Västertorp med stort utbud av affärer, restauranger och caféer. Välkomna på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 395 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-12-02

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Personnevägen såldes av oss 2021-12-02. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Personnevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.