Svandammsvägen 32 / Midsommarkransen / Hägersten / Stockholm

Trivsam 4:a mitt i Kransen!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
3 300 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svandammsvägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Svandammsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Midsommarkransen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i mysiga Kransen finns denna trivsamma fyra med mycket bra planlösning och solig balkong i västerläge! Lägenheten ligger på andra våningen och har ett stort ljusinsläpp från fönster i hela tre väderstreck som släpper in mycket ljus och ger en härlig rymd. Kök i original med delvis äldre vitvaror. Lättmöblerat vardagsrum med fin originalparkett och utgång till trädäckad balkong. Tre sovrum där ett av dem har plats för dubbelsäng. Helkaklat modernt badrum från 2015 med fönster. Lägenheten har gott om förvaring i både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Tvättstuga och förråd finns i källaren. Föreningen har både garageplatser och p-platser. På den gröna innergården finns en utemöbel som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Närmaste t-banestation är Midsommarkransen och ligger endast ett par minuter bort. I området finns många populära restauranger, caféer, second hand butiker och Svandammsparken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Midsommarkransen

Att bo i Midsommarkransen

Ett mysigt område nära stan och natur

Midsommarkransen är ett populärt och mycket expansivt område som ligger i stadsdelen Hägersten. Här finner man en blandad bebyggelse från moderna fastigheter till äldre hus som uppfördes kring förra sekelskiftet. Det är ett omtyckt område tack vare sitt centrala läge strax utanför tullarna.

Blandad bebyggelse

Stadsdelen bjuder på närhet till både storstadsliv, sjöstadsliv och vacker natur som exempelvis den lummiga Svandammsparken och bostäderna är en blandning av lägenheter och villor.

Service i området

I området finns flertalet restauranger och uteserveringar. Midsommarkransen är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer med lekparker och plaskdamm samt förskolor, grundskolor och ett gymnasium. I centrum finns ett gott utbud av charmiga småbutiker, designbutiker och mataffärer. Här finns också apotek, bank och vårdmottagningar.

Välkommen till din lokala mäklare i Midsommarkransen!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.