Västertorpsvägen 84 / Västertorp / Hägersten / Stockholm

Slutpris
4 025 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 724 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västertorpsvägen såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Västertorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västertorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

55+ boende högst upp i fritt läge med fönster i tre väderstreck! Lägenheten disponeras idag som en tvåa men kan enkelt göras om till en trea om ett extra sovrum behövs. Härligt ljusinsläpp från vardagsrummets alla fönster och det finns gott om plats för en matsalsdel. En glasad dörr leder ut till balkongen som badar i sol större delen av dagen. Du kan även njuta av en kaffetår i skuggan då det finns en eldriven markis. Ett kök med alla bekvämligheter och plats för fyra vid matbordet samt ett badrum med duschkabin, golvvärme och en toppmatad tvättmaskin. Stor klädkammare med ett fönster och gott om förvaring.

Mycket trevlig och stabil förening med gemensamhetslokal och egen grillplats. Modern tvättstuga med Miele maskiner. De senaste åren har föreningen regelbundet amorterat 500.000 kr per år.

Goda kommunikationer med några minuters gångväg till T-bana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.