Ringvägen 29 / Hallstavik / Norrtälje

Mysig villa i centrala Hallstavik

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea/biarea
79/79 kvm
Driftkostnad
41 675 kr/år
Tomtarea
1 412 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna villa på ringvägen såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hallstavik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött villa med en vacker tomt med ett fristående garage. Huset har ett stort vardagsrum med utgång till uteplatsen, vinkelkök med plats för matbord, två sovrum samt en stor källare med bland annat gillestuga och garage. Vacker välskött tomt med härliga gräsytor för lek och spel.

Här bor du i ett bra läge nära Hallstaviks centrum med allt vad centrumet har att erbjuda. Hallstavik erbjuder mataffärer, café, banker, systembolag och apotek.
Hallstavik har havet runt knuten för den båt intresserade, speedway, fina naturområden, biograf, golf, ett populärt utomhusbad och ett framtida inomhusbad runt knuten.

Från Hallstavik finns det goda kommunikationsmöjligheter med buss till Norrtälje och Stockholm. Busshållplatsen ligger på promenadavstånd från bostaden. Buss från Hallstavik till Norrtälje tar ca 48 minuter och med bil åker du till Norrtälje på ca 40 minuter. UL-bussarna tar dig till Uppsala på ca en timme.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.