Maltesholmsvägen 154 A

Maltesholmsvägen 154 A

Slutpris

1 760 000 kr


Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Maltesholmsvägen 154 A


Slutpris
1 760 000 kr

Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Välplanerad 2:a med en stor altan mot grönskan med närhet till vattnet!

Nu kan du förvärva denna unika tvåa som färdigställdes 2021. Lägenheten är välplanerad och väldigt ljusa med fritt läge. Lägenheten kännetecknas av en härlig rymd med dess enorma takhöjd och generös ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här går inga kvadratmeter till spillo tack vare den optimala och sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök. Modernt stilrent kök med bra arbetsyta samt förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa väggar med vitt ekparkett golv. Helkaklat badrum som ger en lyxig känsla med dess stora stenplattor och värmegolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med komod, spegelskåp med förvaring och belysning, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med endast ett kliv ut når du den mysiga stora träaltanen där du kan njuta av solen hela dagen och plats för flertal olika möblemang.

Brf Maltesholm är en väldigt stabil förening med låg belåning Lån/kvm 1589kr(år2022)

Bostaden ligger ca 300 meter från Mälarens strandkant och strandpromenaden som anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom är idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd. Ett stenkast finner ni Hässelby Strands serviceutbud och tunnelbanestation. I närheten finns även Vällingby centrum med ett rikligt serviceutbud. Tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter.

Har du frågor om denna bostad?
Välkommen att kontakta mig
Patrik Lidholm
073 231 38 08
patrik.lidholm@maklarhuset.se


Boarea
37 kvm
Avgift
2 814 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Maltesholmsvägen såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Maltesholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.