Rosendalsvägen 4

Rosendalsvägen 4

Slutpris

1 175 000 kr


Herräng— Norrtälje

Rosendalsvägen 4


Slutpris
1 175 000 kr

Herräng— Norrtälje

Mysig stuga i Herräng

Välkommen till denna mysiga stuga med en vacker tomt med flera fruktträd. Huset har ett stort vardagsrum, vinkelkök med plats för matbord, nyrenoverat badrum, två sovrum samt en stor källare med stor potential. Vacker välskött tomt med härliga gräsytor för lek och spel. Cykelavstånd till havet och Herrängs Marina samt fin badplats vid Uddhamn med lång sandstrand och badbrygga.

Herräng ligger ca 5 mil norr om Norrtälje och 1 mil norr om Hallstavik med anor från 1500-talet. Här finns flera badplatser, bibliotek, förskola, affär och Herrängs Marina med båthamn. Med bil tar det ca 10 minuter till Hallstavik som erbjuder ett bra serviceutbud i form av butiker och restauranger, skolor och förskolor, vårdcentral mm. Buss 642 trafikerar sträckan mellan Herräng och Hallstavik. Varför inte göra ett besök till det super härliga tempererade utomhusbadet i Hallstavik, som har öppet om sommaren.

Välkomna till en lugn oas med direkt närhet till havet, vacker natur och Roslagens vackra skärgård.


Boarea/biarea
67/67 kvm
Driftkostnad
31 904 kr/år
Tomtarea
2 140 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på rosendalsvägen såldes av oss 2020-09-02. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på rosendalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.