Eknäsvägen 9

Eknäsvägen 9

Slutpris

3 700 000 kr


Herräng— Norrtälje

Eknäsvägen 9


Slutpris
3 700 000 kr

Herräng— Norrtälje

Sekelskifteshus med strålande sjöutsikt

Välkommen till detta vackra sekelskifteshus om 130 kvm med strålande sjöutsikt i västerläge på en stor strandnära tomt om 2 739 kvm med stora uppvuxna syrenhäckar, plana gräsytor, fruktträd, lättskötta planteringar och fina släta berg i dagen.

Huset som är i behov av lite kärlek har tidigare disponerats som två separata lägenheter och har därför två entréer, två kök och två badrum, detta kan med enkla medel återställas och disponeras som ett enfamiljshus. Beroende på önskemål kan man därför få upp till 5 rejäla sovrum i huset. Huset har den äldre charmen bevarad i stora rum, vackra äldre ytskikt och fönster samt två kakelugnar. Här finns även energieffektiv bergvärme (2013) och två renoverade badrum med kommunalt vatten och avlopp vilket gör att huset kan nyttjas året runt om så önskas.

Den stora sjönära tomten ligger högt belägen och har vacker sjöutsikt i västerläge och ett fantastiskt solläge. Här bjuds det på stora fina gräsytor, stora uppvuxna syrener och flera fruktträd och släta berg i dagen. Här finns även en uthuslänga om ca 30 kvm samt en jordkällare.

Här bor man centralt men ändå lugnt och avskilt längst in på en återvändsgata i ett härligt sekelskifteshus med fantastisk sjöutsikt och uppvuxen trädgård. Från huset når man enkelt Herrängs marina, restaurang, kiosk, havsbad m.m. via en stig genom skogen. I Herräng finns även affär, grill, SL buss till Stockholm/Uppsala m.m. Här arrangeras varje år Herräng dancecamp som drar tusentals dansare från hela världen och gör efterfrågan för uthyrning mycket stor.


Boarea/biarea
130/24 kvm
Driftkostnad
34 461 kr/år
Tomtarea
2 739 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-03-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Eknäsvägen såldes av oss 2022-03-03. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Eknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.