Runvägen 4 / Huddinge-Kvarnbergsplan / Huddinge

Välplanerad 2:a med inglasad balkong och oslagbar utsikt i välskött förening!

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 111 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Runvägen såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Runvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huddinge-Kvarnbergsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna mycket välplanerade 2:a högt upp i huset på 8:e våningen med inglasad balkong och en helt oslagbar utsikt!

Bostaden är bra belägen med närhet till utmärkta kommunikationer och bekvämligheter och återfinns i en av de mest populära och välskötta föreningarna i Huddinge som innebär välordnade gemensamhetslokaler och låga avgifter.

I lägenheten finns ett fräscht badrum som genomgått stambyte, i övrigt något äldre standard men välskött. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsutrymmen i form av klädkammare och de flertalet inbyggda garderoberna samt i det tillhörande vindsförrådet och matkällaren. Här finns möjlighet till ett mycket bekvämt boende med låga driftskostnader.

Här ges du möjligheten att skapa ditt drömboende i en fastighet som har de stora, kostsamma renoveringarna bakom sig.

På gångavstånd ligger Kvarnbergsplan med en större busshållplats, ICA, pizzeria, frisersalong och andra butiker. Det är också gångavstånd till Huddinge centrum , där det finns pendeltåg och mycket annat.

Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvarnbergsplan

I centrala Huddinge finns både service och goda kommunikationer. I Huddinge Centrum finns ett 80-tal affärer, restauranger, banker, folktandvård, vårdcentral samt pendeltågsstation. Inom promenadavstånd finns även härliga grönområden samt sjön Trehörningen.

Affärer och Restauranger

I Huddinge affärscentrum samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal. Huddinge centrum är ett levande centrum. Det finns 400 bostadslägenheter i husen kring de båda torgen. Alldeles intill bor många människor längs Sjödalsvägen, på andra sidan Sjödalsparken och på Fullerstasidan på andra sidan pendeltågsstationen. För mer information, besök gärna http://www.huddingecentrum.se/

Sport och fritid runt hörnet

Centrala Huddinge erbjuder många fina parker och på behagligt cykelavstånd når du flera badsjöar, bl.a. Gömmaren och Trehörningen. Här finns även ett flertalet gym, ishall och simhall.

Kommunikation

I Centrala Huddinge finns bl.a. busslinjerna 710 samt 703 mot Skärholmen, Kungens Kurva och Heron City. Med pendeltåget från Huddinge Centrum når man Stockholm Central på 15 minuter. Från Kvarnbergsplan tar du dig vidare med buss till Myrängen, Farsta, Hagsätra, Solgård och Balingsnäs.

Skolor och Barnomsorg

Det finns många förskolor och skolor i närheten. Kvarnbergsskolan, Tomtbergskolan, Ängsnässkolan samt Hörningsnässkolan är några av skolorna. Förskolor finns många kommunala, se http://www.huddinge.se/utbildning-och-barnomsorg/ samt även ett populärt föräldrakopperativ www.barnensgladje.se.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.