Tujavägen 12

Tujavägen 12

Slutpris

2 525 000 kr


Ängsnäs Glänta— Huddinge

Tujavägen 12


Slutpris
2 525 000 kr

Ängsnäs Glänta— Huddinge

På Tujavägen 12 trivs förmodligen du/ni som uppskattar skönhet och bekvämlighet. Lägenhetens 46.5 m² kännetecknas av ljus och rymd. Stora fönster ut mot parkområdet garanterar ett fantastiskt ljus insläpp. En härlig terrass i rakt söderläge löper längs med hela lägenheten och nås via utgångar från såväl kök som vardagsrum. Lägg därtill ett välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum, ett helkaklat badrum med golvvärme samt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Vad kan man mer begära? Jo, en låg månadsavgift (2537 kr) och hiss.

För sitt enhetliga formspråk och sitt gemensamma park- och vattenrum vann Ängsnäs Glänta Huddinge kommuns skönhetspris 2014.
Man måste verkligen ge juryn rätt! Fantastiska omgivningar, både vackert, naturnära och ändå med bekvämt promenadavstånd till Huddinge C, det blir inte bättre än så.


Boarea
46.5 kvm
Avgift
2 537 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.