Finn Malmgrens Väg 92 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Perfekt läge i gavel med närhet till allt samt balkong i soligt läge!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
52,2 kvm
Avgift
2 903 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Finn Malmgrens Väg såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Finn Malmgrens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa gavel lägenhet med ett av Hammarbyhöjdens bästa lägen. Lägenheten har en perfekt planlösning med två bra sovrum och en solig balkong i söderläge.

På Finn Malmgrens Väg bor du med trevliga gårdar mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana och service finns en kort promenad bort.

Gammal och välskött Brf som är ovanligt lågt belånad och låga månadsavgifter. Som medlem har du tillgång till bl a tvättstuga, hobbyrum, gemensam grillplats och övernattningslägenhet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration