Finn Malmgrens Väg 37

Finn Malmgrens Väg 37

Slutpris

3 525 000 kr


Hammarbyhöjden/Johanneshov— Johanneshov— Stockholm

Finn Malmgrens Väg 37


Slutpris
3 525 000 kr

Hammarbyhöjden/Johanneshov— Johanneshov— Stockholm

Charmig och välplanerad tvåa belägen högst upp i huset med magisk balkong i solsäkert söderläge!

Varmt välkomna till denna härliga tvåa högst upp i huset med väl avvägda rum och soldränkt balkong i söder, belägen på attraktiva Finn Malmgrens Väg, ett stenkast från t-bana och med Nackareservatet runt knuten. Den optimala planlösningen öppnar upp till att omvandla lägenheten till en trea. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med vackert parkettgolv samt generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti, från vardagsrummet når man den fantastiska balkongen i bästa söderläge. Stilrent renoverat kök med generösa arbetsytor, trevlig vy utanför fönstret samt matplats med plats för 4-6 personer. Fint stambytt badrum med härligt vädringsfönster som även bidrar till extra ljus, samt förberett för tvättmaskin. Generösa förvaringsmöjligheter i bostaden samt i det tillhörande källarförrådet.

Här bor du i en trygg och stabil förening med praktiska och trivsamma utrymmen så som den trivsamma gemensamma uteplatsen, två lokaler som upplåts med hyresrätt samt där de stora renoveringarna är avklarade.

I eftertraktade Hammarbyhöjden bor man med närhet till allt som kan önskas. Här finns närhet till naturen, service och bra kommunikationer. Lägenheten ligger bara några minuter bort från centrum med T-bana och ungefär lika nära är det till Nackareservatet samt Nytorps gärde! På några minuter med tunnelbanan är du inne på Södermalm.

Välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 192 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.