Fyrskeppsvägen 110

Fyrskeppsvägen 110

Slutpris

3 700 000 kr


Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Fyrskeppsvägen 110


Slutpris
3 700 000 kr

Kärrtorp— Johanneshov— Stockholm

Perfekt planerad trea med balkong i västerläge!

Välkommen till denna charmiga bostad som ligger näst högst upp i huset på en lugn återvändsgata. Här bor du med närhet till allt du behöver – utmärkta kommunikationer och den natursköna Nackareservatet samt det trivsamma Nytorps gärde med utomhusbassäng.

Denna bostad är perfekt för både par och barnfamiljer med sina väldisponerade ytor och goda funktioner. Ett renoverat kök med fina vita kökssnickerier och diskmaskin erbjuder matplats för upp till 6 middagsgäster. Det lätta och rymliga vardagsrummet leder ut till balkongen som bjuder på många soltimmar och en fridfull utsikt över den grönskande innergården.

Du hittar även två bra sovrum och ett stambytt badrum med dusch samt gott om förvaringsmöjligheter med både klädkammare, flera garderober och två källarförråd.

På endast 5 minuters promenadavstånd från lägenheten ligger det trivsamma Kärrtorps centrum med tunnelbanan som tar dig till Skanstull på endast 10 minuter. Här finner du även livsmedelsaffärer, apotek, caféer och mycket mer.

Det här är hemmet för dig som önskar kombinera lugnet och grönskan i Kärrtorp med närheten till stadens puls. Missa inte chansen att bli en del av denna harmoniska gemenskap – välkommen hem!


Boarea
69 kvm
Avgift
6 045 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-16

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Fyrskeppsvägen såldes av oss 2024-06-16. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Fyrskeppsvägen.

Boka värdering

Maja Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.