Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Johanneshov / Kärrtorp
Kärrtorpsvägen 4, 3tr
Boarea: 59 kvm
Avgift: 3 163 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 sovrum
Våning: 3

Johanneshov - Kärrtorp / Kärrtorpsvägen 4, 3tr

Hjärtligt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om ca 59 kvm belägen på 3 trappor upp i hus med hiss på lugn gata. Utmärkt lägenhet med stora fönsterpartier, vackra ytskikt samt goda förvaringsmöjligheter. Ljust och fräscht kök som ligger delvis i öppen planlösning mot vardagsrummet och erbjuder rikligt med förvaring högt som lågt samt arbetsytor, rikligt utrustat kök med allt du kan tänkas behöva. Ett vardagsrum med möbleringsalternativ samt utgång till generös balkong med plats för bord och stolar i västligt läge. Helkaklat badrum i anslutning till hallen med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor samt förvaring. Här bor Ni med naturen runt knuten i Brf med stabil ekonomi i direkt närhet till allmänna kommunikationer samt livsmedelsbutiker.


Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entré, Bakom säkerhetsdörr välkomnas Ni utav en ljus och trivsam hall med både avhängning och avlastningsmöjligheter. Hallens väggar är tapetserade i sober nyans och golvet utgörs av ekparkett som är genomgående i lägenhetens rum. I direkt anslutning till hallen finner Ni lägenhetens badrum samt en väl tilltagen klädkammare som erbjuder oslagbara förvaringsmöjligheter. Sovrum, Sovrummet disponeras genom dubbelsäng med nattduksbord. Utmärkta förvaringsmöjligheter genom fem garderober i vitt utförande längs ena väggen. Ljusinsläpp via fönsterparti som vetter mot väster. Finns även utrymme för byrå för den som önskar. Sovrummets väggar är tapetserade, ekparkett. Badrum, Badrum med kaklade väggar samt klinker med komfortvärme, rikligt utrustat badrum med både tvättmaskin, torktumlare ifrån Siemens. Ovanför maskinerna finns arbetsyta samt förvaringsmöjligheter via väggfasta skåp i vitt utförande. Badrummet har badkar med duschmöjligheter, handfat med kommod, badrumsskåp med spegeldörrar. Wc-stol och handdukstork. Vardagsrum, Generöst vardagsrum med ett gediget ljusinsläpp via stort fönsterparti samt balkongdörr. Vardagsrummet ligger delvis i öppen planlösning mot köket och erbjuder möbleringsalternativ. Rummet disponeras idag genom soffa med soffbord samt media möbel, rummet väggar är tapetserade, ekparkett. Utgång till stor balkong med plats för bord och stolar samt planteringar i krukor etc, balkong i västligt läge. Kök, Vitt och stilfullt kök från Myresjö med rikligt av arbetsytor längs mörk bänkskiva av laminat samt gott om förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor samt i lådor med soft close. Under överskåpen sitter spots som lyser upp arbetsytorna på ett behagligt sätt, väggen mellan bänkskivan och överskåpen är beklädd av mörkt kakel med ljusa fogar. Köket är rikligt utrustat med integrerad micro i rostfritt samt diskmaskin. Varmluftsugn i rostfritt, induktionshäll, kyl/frys i rostfritt allt från Siemens. Matplats för dig och fyra vänner invid fönster.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  59 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2009
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, mekanisk frånluftsventilation. Uteluft tillförs lägenhet via tilluftsdon bakom radiatorerna.
TV- och Internetanslutning
 • Bredband. Leverantör: Ownit AB Kabel-TV: Leverantör: Canal Digital AB
Bilplats/Övriga byggnader
 • 60 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Motorvärmare. Vissa som carport och vissa är öppna.
Ekonomi
 • Avgift
  3 163 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Kommentar till månadsavgift
  Det tillkommer en avgift om 190 kr/mån för bredband och TV vilket ger en total kostnad om 3 353 kr/mån.
 • Försäkring
  150 kr/mån
 • Hushållsström
  120 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  270 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 113 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  445 kr
 • Andel i förening
  1,0930%
 • Pantsättning
  är pantsatt.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Nytorps Gärde.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen registrerades 2007-10-01 och innehar tomträtten till fastigheten Långe Jan 3 och Långe Erik 3 i Stockholms kommun. Brf Nytorps Gärde besår av fyra flerbostadshus med adresserna Kärrtorpsvägen 2, 4, 6 och 7, men upplåter 70 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen disponerar även 14 parkeringsplatser med carport samt 46 parkeringsplatser (enligt ekonomisk plan). Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina försäkringar. Föreningens kamerala förvaltning ombesörjts av Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB, teknisk förvaltning har under året ombesörjts av NKG. Föreningen har en hemsida med adress: http://www.nytorpsgarde.se Under våren 2015 skall föreningen påbörjat arbetet med en underhållsplan för framtida större reparationer av fastigheten, avsättning till fond för yttre underhåll ska enligt stadgarna ske med lägst 30 SEK/kvm. Avgifterna för 2015 är oförändrade för tredje året i rad.
 • Gjorda renoveringar
  2014: Energideklaration, ventilationskontroll, OVK. Tre mindre förråd samt cykelställ har byggt vid hus 7.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Föreningen står för gemensam tvättstuga, grillplats, cykelförråd och fåtal källarförråd som kan hyras av medlemmarna.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.