Läckövägen 32

Läckövägen 32

Slutpris

3 800 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Läckövägen 32


Slutpris
3 800 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Varmt välkommen till ett av Hammarbyhöjdens bästa lägen!

Denna underbara bostad på 52 kvm tar dig till nya höjder, bokstavligen talat! Belägen högst upp i byggnaden erbjuder den en oslagbar utsikt som sträcker sig milsvidt. På balkongen i söderläge kan du njuta av den imponerande panoramautsikten och koppla!

Perfekt planerad tvåa (möjlig trea) har du gott om utrymme att skapa ditt drömhem. Det stora sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymmen och möjlighet att tillskapa ytterligare mer förvaring om så önskas.
Det sociala och rymliga köket är renoverat och perfekt för matlagning och umgänge. Här kan du bjuda in vänner och familj till trevliga middagar och skapa minnesvärda stunder.

Bostaden har ett oslagbart läge nära Hammarbyhöjdens centrum, tunnelbana, matbutiker, restauranger och vackra vattenmiljöer. Du har bekvämt tillgång till allt du behöver inom räckhåll.
Denna bostadsrättsförening är områdets bästa och har en stark ekonomi samt äger marken. Du kan känna dig trygg och säker i att vara en del av denna välskötta och skuldfria förening.

Detta är en unik möjlighet att bli ägare till en fantastisk bostad med enastående utsikt och närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att få uppleva detta själv. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar och möjligheter som denna bostad har att erbjuda!


Boarea
52.2 kvm
Avgift
3 296 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-26

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Läckövägen såldes av oss 2023-07-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Läckövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.