Lyckebyvägen 16 / Björkhagen / Johanneshov / Stockholm

Toppfräsch 2:a vid Nackareservatet!

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 204 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lyckebyvägen såldes av oss 2019-12-01. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Lyckebyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga 2:a med optimal planlösning som ligger med ett fantastiskt läge alldeles intill Nackareservatet. Lägenheten ligger med ett fritt och insynsskyddat läge på en lugn återvändsgata vilket ger ett behagligt boende. Här finns mycket originalcharm bevarad tack vare att man har renoverat lägenheten 2018 med stor omsorg och känsla för byggåret.

Nackareservatet sträcker sig till Saltsjöbaden med dess unika natur, fina ströv- och löpområden, ett antal badsjöar, Skidåkning i Hammarbybacken och Björkhagens golfbana.

Brf Borggården är en av Johanneshovs mest populära föreningar. Föreningen äger marken! har riktigt god ekonomi ca 2000 kr/kvm i skuld och en fastighet i riktigt bra skick. Föreningen har det mesta man kan efterfråga i en förening så som övernattningslägenheter, motorcykelgarage, parkeringsplatser, återbruksrum, trevlig utemiljö och mycket mer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkhagen

Björkhagen är en stadsdel uppväxt under 1960-talet och är känd för sin arkitektur med flera unika objekt. Bland annat centrumhuset byggt i funkisstil och Markuskyrkan. Invid Nytorps Gärde hittar vi också Ekobyn på Understenshöjden med 44 självförsörjande radhus byggda under 1990-talet. Björkhagen består till största del av flerbostadshus men även ett par radhus på Halmstadsvägen. Björkhagen är ett attraktivt bostadsområde där Nackareservatet breder ut sig och Sörmlandsleden startar.

Kommunikation

Med tunnelbanans gröna linje 17 tar man sig till T-Centralen på en kvart och till Gullmarsplan på ca 5min. I Skärmarbrink finns anslutande tunnelbana linje 18 och i Gullmarsplan hittar man tvärbanan och bussar mot söderort.

Natur och fritid

I Björkhagen hittar vi en av startpunkterna på Sveriges längsta vandringsled Sörmlandsleden. Här finns gott om möjligheter för rekreation och naturupplevelser. Nackareservatet bjuder på löparslingor, motionsspår och badsjöar. Här finns också Björkhagens golfbana med träningsmöjligheter och restaurang. På promenadavstånd hittar man också Sicklaskogen och Hammarbybacken med möjligheter till utförsåkning vintertid.

Affärer och restauranger

I Björkhagen Centrum finns bekvämligheter såsom bibliotek, mataffär och läkarhus. Modebutiker och restauranger hittar man i närliggande Globen shopping eller Ringens köpcentrum.

Skolor och barnomsorg

Förutom Björkhagens skola, finns flera förskolor och grundskolor på kort avstånd i Kärrtorp och Hammarbyhöjden

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.