Per Lindeströms väg 64 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / STOCKHOLM

Högst upp med kvällssol på balkongen! Möjlig trea!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 632 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Per Lindeströms Väg såldes av oss 2017-10-17. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Per Lindeströms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade tvåa belägen på attraktiva Per Lindeströms Väg, i hjärtat av Hammarbyhöjden. Lägenheten rymmer ett stambytt och renoverat badrum, ett härligt stort kök, sovrum med utgång till balkong i sydväst samt ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp! För den som söker ett extra sovrum så går det utmärkt att återställa lägenheten till en trea, se originalplanlösningen.

På Per Lindeströms Väg bor du med trevliga skogspartier mellan husen där man kan grilla eller ta en fika på sommaren. Nackareservatets vackra natur med löpspår, badsjöar och golfbana samt Hammarbyhöjdens centrum med tunnelbana service en kort promenad bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration