Petrejusvägen 41

Petrejusvägen 41

Slutpris

6 000 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Petrejusvägen 41


Slutpris
6 000 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Superb trea (möjlig fyra) med gavelläge, stora sällskapsytor, hiss och balkong!

Upptäck ett optimalt planerat hem med generösa sällskapsytor, separat matsalsdel och kök. Dessutom finns det möjlighet att öppna upp planlösningen för en ännu mer luftig och social atmosfär, eller alternativt skapa ytterligare sovrum om behovet finns. Lägenheten präglas av genomgående ekparkettgolv och väggar i en tidlös kulör. Som en gavellägenhet erbjuder den stora fönsterpartier och en balkong i bästa solläge!

Denna unika trea erbjuder ett utmärkt läge på en lugn gata i hjärtat av Hammarbyhöjden. Här har du nära till både skog och natur samt allmänna kommunikationer. Förskolor och skolor finns i närområdet, vilket gör detta till ett perfekt boende för barnfamiljen. Servicebutiker och andra bekvämligheter ligger endast en kort promenad bort, vilket gör vardagen både bekväm och smidig.

Området kännetecknas av en härlig mix av lugn och stadspuls, perfekt för den som vill ha det bästa av båda världar. Bostadsrättsföreningen Guldbaggen är dessutom välkänd för sin ekonomiska stabilitet, vilket ger extra trygghet för dess medlemmar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 197 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-05

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Petrejusvägen såldes av oss 2024-06-05. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Petrejusvägen.

Boka värdering

Maja Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.