Gallehusgränd 3
Gallehusgränd 3
Farzad Mirzazadeh, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare

Till salu

Gallehusgränd 3

Utgångspris

2 595 000 kr


Utgångspris

2 595 000 kr



Kista— Stockholm

Gallehusgränd 3


Till salu
Utgångspris
2 595 000 kr

Kista— Stockholm

Välkommen Hem till Ditt Drömboende i Kista!

Vänligen kontakta mäklaren på 076-492 77 88 för mer information och möjlighet till visning måndag - söndag.

Denna fantastiska lägenhet på Gallehusgränd 3 erbjuder en härlig bostadsupplevelse. Med generösa 89 kvadratmeter och 4 rum och kök finns gott om plats för hela familjen. Här finner du 3 mysiga sovrum, ett fräscht badrum samt ett gäst-WC. Det rymliga vardagsrummet gör detta till det perfekta hemmet att trivas i. Den lugna inglasade balkongen, som vetter mot grönska, blir en favoritplats för avkoppling och sociala stunder med nära och kära.

Beläget i det moderna och populära området Kista har du allt du behöver nära till hands, från shopping och restauranger till grönområden och bra kommunikationer. Missa inte chansen att göra denna drömlägenhet till ditt nya hem!


Utgångspris
2 595 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
7 957 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Farzad eller Ender för mer information kring Gallehusgränd 3 Anmäl intresse.

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Välkomnande hall med en harmonisk kombination av klinkergolv och parkettgolv. Här finns generösa förvaringsmöjligheter i form av en praktisk garderobsvägg. Dessa garderober är utrustade med eleganta spegelskjutdörrar som inte bara bidrar till en känsla av rymlighet utan också ger möjlighet till en sista blick på din outfit innan du lämnar hemmet. Belysningen i garderoben gör det enkelt att hitta det du behöver, vilket gör morgonrutinen smidig och effektiv.


02
Gäst WC

Gäst-WC med stilrent klinkergolv och väggar som är vackert helkaklade. I detta lilla men funktionella utrymme finns ett elegant handfat med tillhörande spegel. Denna kompakta och smakfulla design gör det till en bekväm och välkomnande plats för gäster att fräscha upp sig.


03
Badrum

Modernt och stilrent badrum med klinkergolv och väggar som är helkaklade. I detta badrum finns en rymlig dusch avskild med en elegant glasvägg, en praktisk handdukstork för varma handdukar, samt en stilfull kommod med tillhörande badrumsskåp som har spegel och belysning för enkel och effektiv morgonrutin. Dessutom finns här en bekväm tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det till en komplett tvättlösning direkt inom räckhåll. Rummet är ljust tack vare ett fönster som är försedd med eleganta persienner för både integritet och ljusreglering.


04
Kök

Ett rymligt kök med vackert parkettgolv välkomnar dig. Köket är fullt utrustat för modern bekvämlighet med en diskmaskin som tar hand om disken, en effektiv fläkt för att hålla luften fräsch, en kombinerad frys och kyl för optimal matförvaring, samt en inbyggd mikrovågsugn och ugn med häll för att tillaga läckra måltider. Arbetsbänken i slitstarkt laminat erbjuder gott om utrymme för matlagning och förberedelse. De vita köksluckorna med beslag i rostfritt stål ger en elegant touch till rummet och erbjuder mycket förvaringsutrymme för dina köksredskap och matvaror. Här finns också en generös matplats som lämpar sig väl för större middagssällskap, perfekt för att skapa minnen vid gemensamma måltider.


05
Vardagsrum

Vardagsrummet är en öppen och välkomnande del av hemmet, med vackert parkettgolv som sträcker sig genom rummet. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Rummet har en öppen planlösning som skapar en naturlig anslutning till både köket och master bedroom, vilket underlättar flödet i hemmet. Väggarna är målade i ljusa nyanser, vilket ger möjlighet till enkel möblering och skapar en känsla av rymd. Detta vardagsrum är en perfekt plats för avslappning, umgänge och vardagslivets trevnad.


06
Sovrum 1

Master bedroom är en underbar reträtt med vackert parkettgolv som ger en varm och inbjudande känsla. Rummet är generöst tilltaget med gott om naturligt ljus som strömmar in genom fönstren och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns en stor öppen yta som ger möjlighet till en större säng och andra möbler, perfekt för att skapa en avslappnad och komfortabel sovplats. En ingång leder till en gemensam walk-in closet som delas med rum 2, vilket ger praktisk och generös förvaring för kläder och tillbehör. Väggarna är målade i ljusa toner, vilket förstärker rummets ljusa och inbjudande karaktär.


07
Sovrum 2

Rummet har vackert parkettgolv som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Väggarna är målade i ljusa nyanser och ena väggen pryds av en vacker mönstrad tapet, vilket ger rummet karaktär och stil. De stora fönstren släpper in gott om naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla i rummet. Här finns en ingång till en gemensam walk-in closet som delas med rum 1, vilket ger generös och praktisk förvaring för kläder och tillbehör. Detta rum är en harmonisk och bekväm plats att koppla av och trivas i.


08
Sovrum 3

Detta mindre sovrum har vackert parkettgolv som skapar en varm och inbjudande känsla. Rummet har gott om naturligt ljusinsläpp, vilket ger en ljus och luftig atmosfär. Med sin mångsidighet kan detta rum även användas som förvaringsrum eller arbetsplats. Det är en flexibel yta som kan anpassas efter behov, vilket ger möjlighet till kreativitet och praktisk användning. Med sitt parkettgolv och ljusa atmosfär är det här rummet en mångsidig och funktionell del av hemmet.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

89 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

4 (3 sovrum)

Våning

1


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2000

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

152 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

157 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2019-03-25


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Bostaden får sin internetutbud genom Telenor (250Mb/s) och Tele2 basutbud som ingår i månadsavgiften.


05
Inglasad balkong

Den inglasade balkongen erbjuder en härlig utomhuskänsla året om. Med klinkergolv som är försedd med utdragbara eluttag och belysning, är det en praktisk och bekväm plats att njuta av. Balkongen har gott om utrymme för flera möbler, vilket gör det möjligt att skapa en trivsam och avkopplande utomhusmiljö. Dess soliga läge gör det till en soldränkt plats där du kan njuta av solens strålar under dagen. Oavsett om det är för en lugn läs stund, en kopp kaffe eller en trevlig kväll med vänner, är den inglasade balkongen en underbar tillägg till hemmet.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

http://www.kistaangar3.se/parkering/ Parkering hyrs via Ljungberggruppen som äger garagen. Dessa alternativ finns att tillgå: Dygnsparkering i kallt garage, ca 655kr/månad. Nattparkering i kallt garage, ca 275kr/månad. Nattparkering P-däck (utomhus), 150kr/månad. Motorvärmare finns att få för 50 kr extra per månad till varje alternativ. För att ställa dig i parkeringskö, ansöka om nattparkeringstillstånd, eller ansöka om ett tillfälligt parkeringstillstånd (gästparkering), kontakta styrelsen på: styrelsen@kistaangar3.se


Ekonomi

01
Avgift

7 957 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Andel i förening

1,57314

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

BRF Kista Ängar 3.

Allmänt

BRF: KISTA ÄNGAR NR 3 Föreningen bildades år 2000 och består av 77 st lägenheter.

Föreningen förvärvade 2000-05-09 tomträtten till fastigheten Kolding 8 i Stockholms kommun. Föreningen består av 4 flerbostadshus i två till fem våningar. Ärvinge är ett omtyckt område med närhet till såväl naturen (Järvafältet) som Kista centrum, skola och dagis. Goda kommunikationer med ca 7 minuters promenad till T-bana.

Gjorda renoveringar

2022: Stamspolning Installation av nytt inpasseringssystem från Aptus Rensning av hängrännor

2023: Basturenovering Byte och injustering av radiatorventiler Värmeförbättringsprojekt

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd finns för varje lägenhet. Gemensam tvättstuga finns. Samlingslokal och bastu finns att hyra genom föreningen för medlemmarna. Är i belägen på bottenvåningen på Gallehusgränd 4.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

680 241 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
7 957 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Andel i förening
1,57314
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Nordiska Villamästaren Ab

215 m


Indian bites

227 m


La Baguette

244 m


Brasseriet Kista Ärvingematsal

255 m


Café Capri

263 m


Arrows Kista

37 m


Sagogården

422 m


Förskolan Fenix - Pysslingen Förskolor

507 m


Förskola Lyckostugan

533 m


Fröhuset förskola

575 m


MATKANONEN

741 m


Lidl

838 m


Best Of Africa AB

849 m


Harmony Straw

887 m


Prima Gross

890 m


Helenelund

1,78 km


Helenelunds station

1,78 km


Spånga

3,07 km


Spånga station

3,08 km


Ulriksdal

3,38 km


Ärvingevägen

490 m


Kistavägen

773 m


Jan Stenbecks torg

782 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    202 m
    3 min
    2 min
    8 min
  • Hav
    3,01 km
    11 min
    16 min
    53 min
  • Tågstation
    Helenelund
    1,78 km
    7 min
    9 min
    32 min
  • Hållplats
    Ärvingevägen
    490 m
    3 min
    2 min
    8 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Farzad eller Ender!

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.