Borgarfjordsgatan 21A, vån 11

Borgarfjordsgatan 21A, vån 11

Slutpris

2 950 000 kr


Kista— Stockholm

Borgarfjordsgatan 21A, vån 11


Slutpris
2 950 000 kr

Kista— Stockholm

3:a i centrala Kista på vån 11

Välkommen till en fin välplanerad 3:a på vån 11. Här bor du i ett av Sveriges högsta bostadshus med magisk utsikt och ingen insyn. Mycket ljusinsläpp från de stora fönstren och härliga sociala ytor. Modernt och komplett kök med integrerad diskmaskin, ugn och mikro i högskåp, kyl/frys och induktionshäll. Matplats på den öppna ytan mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet kommer man ut till loggian/uterummet som används både till extrarum och uteplats. Det helkaklade badrummet är rymligt och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, förvaringsskåp samt en arbetsbänk att vika tvätten på. Två sovrum varav det större rymmer dubbelsäng, sängbord och innehar en rejäl skjutdörrsgarderob.

Som medlem och boende i Brf Kista Torn har man förmånen att nyttja en fantastisk takterass på vån 36 med milsvid utsikt över Stockholm. Här finns bastu, samlingslokal och terasslobby. På våning 1 finns även gästlägenhet att hyra.

Här bor du i centrala Kista alldeles intill Kista centrum, tunnelbanan och busstationen. En kort promenad bort finner du det vidsträckta Järvafältet med sin fantastiska natur.


Boarea
75 kvm
Avgift
4 160 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
11 av 36 (Hiss finns)
Såld
2020-09-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.