Sven Beckmans väg 17

Sven Beckmans väg 17

Slutpris

3 760 000 kr


Sylta— Kungsängen— Upplands-Bro

Sven Beckmans väg 17


Slutpris
3 760 000 kr

Sylta— Kungsängen— Upplands-Bro

Trevligt parhus i populära Sylta!

Ta chansen att förvärva ett trevligt och välbehållet parhus med trivsamt läge mot skogen i barnvänliga Sylta! Parhus om 101+9 m² i souterräng erbjuder på entréplan en välkomnade hall, lantligt och fullutrustat kök med matplats i anslutning. Charmigt duschrum, stort och lätt möblerat vardagsrum med utsikt mot grönska, här finns möjligheten att bygga till ett rum sovrum med enkla medel. Rymlig klädkammare som extra förråd. En trappa ned på souterrängplan möts du av 2 gedigna sovrum varav ett används som kontor idag, praktiskt tvättstuga med stilfullt helkaklat duschrum i anslutning samt förråd. Asfalterad uppfart med isolerat garage med god parkering plats och förvaring. Dubbla uteplatser där man kan njuta av solen från morgon till kväll, samt förråd på framsidan. Lättskött friköpt tomt i ogenerat läge med vacker omringning av uppvuxenhäck och fina växter med läge mot skogen. Lekplats och skog nås på bra avstånd för barnen, ett kvällsdopp är nära till hands med promenaden bara några minuter bort till Lillsjöns strandkant. Lugnt och barnvänlig område på återvändsgata med naturen som granne, här får du njuta av tillvaron i fred!

Sylta - Mycket uppskattat område för barnfamiljen med gångavstånd till Lillsjön, förskola och skola. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg som i kvartstrafik tar dig till Stockholm City på ca. 25 minuter. Naturliv med många frilufts områden med omnejd i kommunen samt 15 minuters bilfärd till attraktiva golfbanor som Bro Hof m.m.

För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens GK, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamn, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, system samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl) och (Stora Coop).

Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer inom kort, tillträde är flexibelt, hjärtligt välkomna på visning!


Boarea/biarea
101/9 kvm
Driftkostnad
23 513 kr/år
Tomtarea
288 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna parhus på Sven Beckmans väg såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Sven Beckmans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.