Kokillbacken 8,2 tr

Kokillbacken 8,2 tr

Slutpris

2 380 000 kr


Kungsängen Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro— Nyproduktion

Kokillbacken 8,2 tr


Slutpris
2 380 000 kr

Kungsängen Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro— Nyproduktion

Nyproducerad 2:a i centrum med glimt av Mälaren!

Ta chansen att förvärva en nyproducerad 2:a i Kungsängens centrum med balkong om 8,5 m² i sydostläge med glimt av Mälaren! Nytt och modernt boende i en luftig och välplanerad 2:a om 58m² med materialval av hög kvalité samt smakfullt inredd bostad. Bostaden har genomgående ekparkett med vitmålade väggar, modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och utgång till balkongen i söder. Stilfullt helkaklet duschrum med kombi tvätt/tork maskin. Rymligt sovrum med en rejäl klädkammaren i anslutning. Källarförråd ingår ca 2 m², fiber, gemensam föreningslokal med pentry och wc som kan användas som styrelserum och för övernattning, grovtvättstuga och miljörum för källsortering. Gemensamt barnvagn- och cykelförråd. Centrumläge med bekväma avstånd till allmänservice, buss och pendeltåg, tågresa in till Stockholm city tar ca 27 min och går i kvartstrafik.

HSB BRF Kungsvyn - Högt fint läge med sjöutsikt från de flesta lägenheter och ett stenkast till Kungsängen centrum. Allt är nytt och modernt, föreningen har totalt 4 hus med 4-6 våningar (i 4a-våningshusen finns ett vindsplan) totalt 76 lägenheter som står klara för tillträde Q1 2021. Mycket centralt läge, intill Kungsängen centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg samt en liten promenad till vackra Mälaren med badplats och båtklubb.


Boarea
58 kvm
Avgift
3 437 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-10-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Kokillbacken såldes av oss 2020-10-02. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kokillbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.