Ekhammarsvägen 54

Ekhammarsvägen 54

Slutpris

4 600 000 kr


Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Ekhammarsvägen 54


Slutpris
4 600 000 kr

Gamla Kungsängen— Kungsängen— Upplands-Bro

Utbyggt och topprenoverat tegelhus på populär gata nära centrum!

Totalrenoverat, utbyggt tegelhus på populär gata med gångavstånd till Kungsängens centrum. Omgjord och optimerad planlösning med genomgående massivt parkettgolv i nästan alla rum. Härligt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vattenburen golvvärme i hall, tvättstuga, badrum samt utbyggnadsdel. Dubbla braskaminer (braskamin i vardagsrummet och öppen spis i utbyggnadsdel). Rymligt, fint badrum med både badkar och dusch. 3 sovrum med möjlighet att göra om till 4. Baksida med träaltan och välskött gräsmatta med trevligt läge mot skogen. Uppfart med plats för 2 bilar samt garage.

Huset är pedantiskt skött och många tråkiga kostnader är gjorda som: Fönster och altandörrar nya (nu 3 glasfönster), ny varmvattenberedare (ca 2-3 år gammal), nyrenoverad värmepump (ca 1,5 år sen), rör och stammar bytta, omdragen el i hela huset (nu jordat med automatsäkringar), vattenburet värmesystem i hela huset fördelat på värmegolv och radiatorer.

Närhet till Mälaren, båtklubb, restauranger, livsmedelsbutiker, skolor, förskolor m.m. Resan från Kungsängens station till Stockholm City tar ca 27 minuter.


Boarea/biarea
138/15 kvm
Driftkostnad
31 365 kr/år
Tomtarea
531 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-09

Mäklarhuset Kungsängen

Denna kedjehus på Ekhammarsvägen såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Ekhammarsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.