Femstenavägen 11, 3 tr / Brunna Park, Norrboda / Kungsängen / Upplands-Bro

Toppfräsch 2:a med stor balkong i sydväst!

Slutpris
1 925 000 kr
Boarea
53.1 kvm
Avgift
2 995 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-05-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Femstenavägen såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Femstenavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna Park, Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt sydväst-läge från den stora balkongen och väldigt trevlig planlösning i en lägenhet i nyskick. Det är en kort summering av den här fina 2:an om 53 m². För övrigt har den ett fint Marbodalkök i vinkel med vitvaror från Bosch och öppen planlösning mot vardagsrummet. Genomgående ekparkettgolv och ett fräscht helkaklat duschrum med vägghängd wc, spotlights i taket och golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare är även dem från Bosch. Balkongen på hela 8 m² erbjuder sol från lunch till kväll i ett ostört läge mot innergården. Hissen går ner till garage och förråd.

Föreningen har en god ekonomi, låg belåning med bra räntor, gott om intäkter från parkering, garage samt uthyrd lokal (gym). Bostaden ligger alldeles intill den nya handelsplatsen som växer fram i området samt har gång- och cykelavstånd till vacker natur och sjöarna Örnäs och Lillsjön. Närhet till E18 mot Stockholm och Bålsta/Enköping. Önskas kommunala medel går bussar från området till Kungsängen centrum där pendeltåget tar dig till Stockholm City på ca. 25 minuter och tågen går i kvartstrafik. Källarförråd finns till varje lägenhet, barnvagns- och cykelförråd finns också. Matbutik finns runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Norrboda

Här bor du granne med naturen! Gångavstånd till den nya handelsplatsen, idrottsplatsen och två insjöar. Nära på/avfart till E18 och goda bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.