Furuhällsvägen 2, 4tr / Kungsängen centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Väldisponerad 4:a med Mälarutsikt!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
7 310 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Furuhällsvägen såldes av oss 2019-12-23. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Furuhällsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING!Varmt välkommen till en väldisponerad 4:a med Mälarutsikt! Högt upp i huset med inglasad balkong och vacker sjöutsikt! Trevligt ljust kök som möter det stora vardagsrummet med sociala ytor samt utgång till den inglasade balkongen. Två stycken stilfullt helkaklade dusch- och badrum. 3 gedigna sovrum varav ett har anslutning till ytterligare en balkong. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén.

Stenkast till centrum med bl.a. affärer, restauranger, matbutiker, bussar och Kungsängens station med kvartstrafik till Stockholm city (27 minuters restid till Stockholm). En trappa ner från entréplanet ligger garaget. Garageplats samt utomhusparkering finns i skrivande stund lediga. Nära till E18 i norr och södergående samt till bad- och båtplats i Mälaren. För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning/längdskidåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Många fina friluftsområden samt attraktiva golfbanor som Kungsängen GK och Bro Hof.
En mycket välskött förening med god ekonomi och trevlig atmosfär. Cykelförråd finnas att tillgå. Föreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2018) är ca 8.100kr. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Kungsängen centrum

I Kungsängen centrum kan du gå till det mesta. Här finns service och restauranger, Mälarens vatten med bad och båtklubb samt goda kommunikationer till Stockholm och Bålsta. Många bostäder i centrum har vacker utsikt mot Mälarens vatten.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.