Hjortronvägen 101, bv / Tibble / Kungsängen / Upplands-Bro

Fin gavel 1:a med uteplats i populär HSB förening!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 344 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2019-07-18. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tibble är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en gavel 1:a på markplan i populära Tibble! På Hjortronvägen 101 möts du av ett nytt helkaklat badrum från 2018 med komfortfördelar som golvvärm (el) och tvättmaskin. Trevligt kök med ljusa luckor och gedigen arbetsbänk, fönster i sydväst vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med plats för dubbelsäng och en soffa, utgång till uteplatsen. Stor uteplats i sydväst med möjlighet att anlägga trätrall om så önskas. Stort tillhörande förråd i anslutning till lägenhetsentrén. Brf Tibble är den natursköna föreningen med närhet till allt som Lillsjön, idrottsanläggning, parkering, livsmedelsbutik och bussförbindelser mot både Brunna med stormarknad och Kungsängen centrum med affärer, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm Central tar ca. 27 minuter. Föreningen har en stabil ekonomi med lån på ca 1 411kr. per m².

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration