Högnäsvägen 25 / Sylta / Kungsängen / Upplands-Bro

Friköpt parhus på återvändsgata, ett stenkast från Lillsjön!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
116/7 kvm
Driftkostnad
28 233 kr/år
Tomtarea
297 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Högnäsvägen såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Högnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sylta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverat, friköpt parhus i lugnt och barnvänligt område med både badplats och natur i direkt närhet. Insynskyddade altaner på fram och baksida med sol från morgon till kväll.
Luft/vatten värmepump med vattenburna radiatorer som värmekälla vilket ger en låg energiförbrukning.

Entréplan: Hall med klinkergolv och golvvärme, smakfullt inrett kök med påkostande val såsom specialbeställda granitskivor på både arbetsbänk, köksö och fönsterbrädor. Stort renoverat badrum/tvättstuga och ett rymligt förråd. Utgång till altan på framsida.

Övervåningen har ett nyrenoverat badrum, 2 sovrum och stort allrum som enkelt går att skärma av till 2 extra sovrum om så önskas. Utgång till altan och trädgård på baksidan.

Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Bussen från Sylta till Kungsängens station tar ca 5 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Sylta / Lillsjön

Naturskönt och barnvänligt villaområde vid Lillsjön med bad om sommaren och skridskomöjligheter om vintern.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.