Knektvägen 1, 5 tr

Knektvägen 1, 5 tr

Slutpris

1 695 000 kr


Kungsängen— Upplands-Bro

Knektvägen 1, 5 tr


Slutpris
1 695 000 kr

Kungsängen— Upplands-Bro

Insynsfri bostad i centrum!

Ni välkomnas in i en hall med gott om förvaring. Här finns en större nyare garderob och en hatthylla, till vänster om er finner bostadens badrum. Badrummet är från 2017 och renoverades i samband med föreningens stamrenovering. Här finns det wc, duschhörna med glasväggar, handfat, spegelskåp och tvättmaskin. Vägg i vägg ligger vardagsrummet med utgång till en väl tilltagen balkong. Balkongen är inglasad och blir verkligen som ett extra rum när temperaturen tillåter. Balkongen har morgon & förmiddagssol, perfekt under sommarhalvåret när du vill söka skugga en varm eftermiddag.

Köket är äldre men här finns chansen att sätta sin egen prägel på bostaden, antingen genom att restaurera det gamla och vårda det eller blåsa ut allting och köpa nytt. Valet är ditt!
Från köket når ni sovrummet, här finns plats för säng och garderob. Fönster vetter ut mot centrum och har minimal insyn.

I centrum bor du nära både natur, krogar, pendeltågsstation, kulturhus och matbutiker med mycket mera. Varje kvart går pendeln till stan som tar er till Odenplan på ca 25 minuter. Välkomna att trivas i Kungsängen!


Boarea
54 kvm
Avgift
4 083 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Knektvägen såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Knektvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.