Kungsvägen 6 D, 2 tr / Svartviken / Kungsängen / Upplands-Bro

Inglasad balkong i bästa solläge med storslagen sjöutsikt!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 113 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-06-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsvägen såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Magisk sjöutsikt från denna centrumnära 2:a med inglasad balkongen i sydväst. Utsikten över Mälaren bjuds från likväl sovrummet som från vardagsrummets stora fönster, men i synnerhet från balkongen där solen avnjuts större delen av dagen/kvällen. Genomgående fina ytskikt med ekparkettgolv och vitmålade väggar, helkaklat duschrum som inkluderar både tvättmaskin och torktumlare. Köket består av ett Vedumkök med bl.a. diskmaskin, vitt kakel och vita skåpluckor.

Brf Svartviken med sin inramning av natur och Mälaren, trevliga atmosfär och väl omhändertagande av blomster och välskötta gårdar får man en känsla av stil och finess. Föreningen har god ekonomi efter sina knappa 14 år, välinvesterade pengar med att installera en ny bergvärmeanläggning och med det kunna dra ned driftkostnaden. Detta resulterade i en minskning med 5% på de boendes månadsavgift samt att energiklassen gick får bra till toppen (energiklass B (A-G)). P-plats garanterad och nås på bekvämt avstånd samt närhet till Kungsängen centrum. Bostadsrättsföreningens lån per m² är ca 8 528 kr/m²
Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Svartviken

Vackert område vid Mälaren. Gångavstånd till pendeltåg och bussar samt centrum med livs, restauranger, banker, apotek, system mm. 250 meter till skola och dagis. De flesta lägenheter i Svartviken har vacker sjöutsikt och stora terrasser mot Mälaren.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.