Kvartsstigen 15

Kvartsstigen 15

Slutpris

4 295 000 kr


Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Kvartsstigen 15


Slutpris
4 295 000 kr

Lillsjön— Kungsängen— Upplands-Bro

Kvartsstigen 15

Friköpt enplanshus som sällan är till salu! Genomgående hög standard med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum, gäst-wc, tvättstuga samt 3 st fullstora sovrum som ligger avskilt från dom sociala ytorna.

Mycket barnvänligt område med gångavstånd till förskola- och skola. Granne med skogen där vackra promenad- och löpspår samt Lillsjön med badplats erbjuds.

Busshållplats ca 200 meter från huset.

Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m. Bussen från Lillsjöskolan till Kungsängens station tar ca 5 minuter.

Stort förråd på tomten, P-plats i garagelänga, två extra p-tillstånd, kabel-tv och bredband via Com Hem ingår i samfällighetsavgiften.


Boarea
110 kvm
Driftkostnad
44 500 kr/år
Tomtarea
242 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-25

Mäklarhuset Kungsängen

Denna kedjehus på Kvartsstigen såldes av oss 2023-01-25. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Kvartsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.