Lillmossvägen 34 / Norrboda / Kungsängen / Upplands-Bro

Idylliskt boende för barnfamiljen med bästa läget!

Slutpris
7 160 000 kr
Boarea
158 kvm
Driftkostnad
24 048 kr/år
Tomtarea
674 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Lillmossvägen såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Lillmossvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Att chansen är unik är en underdrift på Lillmossvägen 34. Den lugna gatan, det insynsskyddade och soliga läget, det faktum att man har skogen som granne, och alla de fördelar med att ha ett friköpt nybyggt hus (från 2016). Det innebär i det här fallet bl.a. modern planlösning, stilrena materialval och ingen fastighetsskatt på ytterligare 11 år!
Den släta gräsmattan bjuder in till lek för barnen och den stora uppfarten rymmer utan problem 4 bilar och ytterligare 1 bil i garaget.
Området Norrboda är otroligt barnvänligt och huset är ett av väldigt få friköpta hus som ligger i direkt närhet till naturreservatet Lillsjön-Örnässjön. Skogspromenaden från tomten tar endast 10 minuter ner till Lillsjöbadet och erbjuder utomhusgym, frisbeegolf och flera joggingspår. I Norrboda finns både förskola handelsplats och ligger i närheten av påfart E18.
Kommunen i stort erbjuder högklassiga golfbanor, ridhus, galoppbana, äventyrsbad och vacker natur m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Norrboda

Här bor du granne med naturen! Gångavstånd till den nya handelsplatsen, idrottsplatsen och två insjöar. Nära på/avfart till E18 och goda bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.