Mandolinvägen 5

Mandolinvägen 5

Slutpris

5 700 000 kr


Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Mandolinvägen 5


Slutpris
5 700 000 kr

Brunna— Kungsängen— UPPLANDS-BRO

Stort hus, stor tomt och stor pool!

Stor och fin villa på härlig insynsskyddad tomt om drygt 1 000 m² vilket gör detta till en av Brunnas största tomter! På trädgårdssidan finns den stora härliga poolen från Folkpool (4x8 meter) som fick ny liner 2016. Huset har bl.a. en vacker putsad braskamin, bergvärme 2016, mekanisk till- och frånluft med återvinning 2007, fiber indraget 2015, solpaneler på taket 2016, friköpt larm, markiser på fönstren i sydväst, ny inredning tvättstuga 2017, vackra gedigna trägolv, rymligt och trevligt kök med nyare vitvaror och två helkaklade duschrum med golvvärme och inslag av sjösten. På tomten finns ett garage, ett förråd och en relaxdel med dusch och bastu. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till stormarknad, golfklubb, svampskog och bad i Mälaren. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Norrboda och till Kungsängens fina idrottsplats. Besiktigat och energideklarerat. Se vidare information om huset i bifogade pdf:er. Tillträde flexibelt. Välkommen!


Boarea/biarea
152/18 kvm
Driftkostnad
34 100 kr/år
Tomtarea
1 034 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-10-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.