Pettersbergsvägen 19-1501 / Parkstaden / Brunna Park / Kungsängen / UPPLANDS-BRO / Nyproduktion

Takvåning med 2 takterrasser!

PARKSTADEN
Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-02-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pettersbergsvägen 19-1501 såldes av oss 2017-02-08. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden / Brunna Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Penthouse, två rum och kök samt två gigantiska takterrasser! En om 27,7 kvm och den andra om 15,3 kvm! Här finns möjlighet att njuta av solen från tidig morgon till sen kväll!

I anslutning till det nya handelsområdet, nära natur/bad och kort avstånd till på/avfarten E-18. Välkomna till Parkstaden i Kungsängen! Planerad inflyttning första halvåret 2018.

6 st. TAKVÅNINGAR, 2:or alt 3:or, samtliga med GIGANTISKA TAKTERRASSER! Prislista, planritningar och lägenhetsbeskrivning hittar du under fliken "FAKTA", se "DOKUMENT & LÄNKAR". Totalt 65 lägenheter i ett 6 våningshus framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Genomgående mycket hög grundstandard i välplanerade lägenheter med fina materialval och ljusinsläpp. De flesta lägenheter har balkong, uteplats alt takterrass. Kök från Marbodal. Helkaklade badrum med golvvärme och infällda spotlights. Förråd till varje lägenhet finns i husets källare. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration