Sök Meny
Såld

Kungsängen - Parkstaden / Brunna Park / Pettersbergsvägen 19-1501

Takvåning med 2 takterrasser!

Penthouse, två rum och kök samt två gigantiska takterrasser! En om 27,7 kvm och den andra om 15,3 kvm! Här finns möjlighet att njuta av solen från tidig morgon till sen kväll!

I anslutning till det nya handelsområdet, nära natur/bad och kort avstånd till på/avfarten E-18. Välkomna till Parkstaden i Kungsängen! Planerad inflyttning första halvåret 2018.

6 st. TAKVÅNINGAR, 2:or alt 3:or, samtliga med GIGANTISKA TAKTERRASSER! Prislista, planritningar och lägenhetsbeskrivning hittar du under fliken "FAKTA", se "DOKUMENT & LÄNKAR". Totalt 65 lägenheter i ett 6 våningshus framtagna av Scandinavian Property Group och Metod arkitekter. Genomgående mycket hög grundstandard i välplanerade lägenheter med fina materialval och ljusinsläpp. De flesta lägenheter har balkong, uteplats alt takterrass. Kök från Marbodal. Helkaklade badrum med golvvärme och infällda spotlights. Förråd till varje lägenhet finns i husets källare. Parkeringsplats med elstolpe finns att hyra.

Sponsrade länkar
PARKSTADEN
Kungsängen / Parkstaden / Brunna Park
Pettersbergsvägen 19-1501
Slutpris: 3 150 000 kr
Boarea: 55,5 kvm
Avgift: 3 238 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 6 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen /