Sandviksvägen 28 B / Norrboda / Kungsängen / Upplands-Bro

Modernt parhus på barnvänlig adress!

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
125 kvm
Avgift
4 600 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-28
Bostaden är såld!

Denna parhus på Sandviksvägen såldes av oss 2020-01-28. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Sandviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norrboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING! En dröm för barnfamiljen! I barnvänliga Norrboda erbjuds nu ett modernt och stilfullt bostadsrättsparhus. På två väldisponerade plan får du smarta lösningar för familjen!
På entréplanet erbjuds ett modernt Marbodal kök med öppen planlösning mot vardagsrummet samt stor matplats i anslutning. Gedigen tvättstuga. Helkaklat fräscht duschrum.
En trappa upp möts man av ett stort allrum som binder ihop rummen på övre plan. 3 gedigna sovrum med bra förvaring samt ett stilfullt helkaklat badrum. Allrummet går att bygga om till ytterligare ett sovrum om så önskas.

God parkeringsmöjlighet med carport och asfalterad uppfart. Energisnålt parhus som har ett vattenburet system via frånluftsvärmepump och golvvärme i hela entréplanet samt radiatorer på det övre planet. Mycket lugnt och barnvänligt område med gång- och cykelavstånd till förskola, grundskolor, gymnasium, idrottsplats, busshållplats, naturområden, badplats, matbutik och stormarknad m.m. För övrigt erbjuder kommunen flera fina bad om sommaren och skridskoåkning/längdskidåkning om vintern bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Många fina friluftsområden samt attraktiva golfbanor som Kungsängen GK och Bro Hof finns också i kommunen. Tillträde enligt överenskommelse.

En toppmodern bostad där alla medlemmar i familjen kommer att trivas - Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Norrboda

Här bor du granne med naturen! Gångavstånd till den nya handelsplatsen, idrottsplatsen och två insjöar. Nära på/avfart till E18 och goda bussförbindelser till både Kungsängens centrum och Brunna.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten