Skräddarns backe 7

Skräddarns backe 7

Slutpris

5 900 000 kr


Sylta— Kungsängen— Upplands-Bro

Skräddarns backe 7


Slutpris
5 900 000 kr

Sylta— Kungsängen— Upplands-Bro

Stilfullt hus med fantastisk pooldäck!

Ring för visning! 076 6775297! Med en stor portion stilfullhet så välkomnar jag Er varmt till ståtliga Skräddarns backe 7! Hela fastigheten, inklusive balkong, uteplats, pool, pooldäck och mysig uteplats ligger i fritt söderläge med sol hela dagen! På Entréplan erbjuds det stora rum som ljust kök från Ballingslöv och trevligt vardagsrum med bra sociala ytor och mysfaktorn braskamin, möjligheten för ytterligare ett sovrum finns, utgång från kök och vardagsrum till altan. Stiligt helkaklat duschrum, välkomnande hall och tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av 3 gedigna sovrum, stilfullt helkaklat duschrum med ett badkar, allrum med utgång till balkong med utsikt mot grönska och ängar. Stor källare med exceptionell förvaringsutrymme samt möjlighet att inreda! Stort pooldäck med underhållsfri altan i träkomposit med vinterbonad gäststuga/poolhus i anslutning som kan användas som tonårsrum. En egen liten "garden" med bär och myshörna. Ni har centrum på fem minuter och motorvägen på tio. Trots att tomten känns väldigt öppen och fri, så saknas insyn från grannar. Smart planlösning på bostaden, som enkelt tillåter 3-4 sovrum. Asfalterad uppfart med plats för fyra bilar.
Mycket uppskattat område för barnfamiljen med gångavstånd till Lillsjön, förskola och skola. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg som i kvartstrafik tar dig till Stockholm City på ca. 25 minuter. Naturliv med många frilufts områden med omnejd i kommunen samt 15 minuters bilfärd till attraktiva golfbanor som Bro Hof m.m. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse. Hjärtligt välkomna på visning!


Boarea
157 kvm
Driftkostnad
37 584 kr/år
Tomtarea
895 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Skräddarns Backe såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Skräddarns Backe.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.