Skräddarns backe 7 / Sylta / Kungsängen / Upplands-Bro

Stilfullt hus med fantastisk pooldäck!

Slutpris
5 900 000 kr
Boarea
157 kvm
Driftkostnad
37 584 kr/år
Tomtarea
895 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Skräddarns Backe såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Skräddarns Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sylta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ring för visning! 076 6775297! Med en stor portion stilfullhet så välkomnar jag Er varmt till ståtliga Skräddarns backe 7! Hela fastigheten, inklusive balkong, uteplats, pool, pooldäck och mysig uteplats ligger i fritt söderläge med sol hela dagen! På Entréplan erbjuds det stora rum som ljust kök från Ballingslöv och trevligt vardagsrum med bra sociala ytor och mysfaktorn braskamin, möjligheten för ytterligare ett sovrum finns, utgång från kök och vardagsrum till altan. Stiligt helkaklat duschrum, välkomnande hall och tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av 3 gedigna sovrum, stilfullt helkaklat duschrum med ett badkar, allrum med utgång till balkong med utsikt mot grönska och ängar. Stor källare med exceptionell förvaringsutrymme samt möjlighet att inreda! Stort pooldäck med underhållsfri altan i träkomposit med vinterbonad gäststuga/poolhus i anslutning som kan användas som tonårsrum. En egen liten "garden" med bär och myshörna. Ni har centrum på fem minuter och motorvägen på tio. Trots att tomten känns väldigt öppen och fri, så saknas insyn från grannar. Smart planlösning på bostaden, som enkelt tillåter 3-4 sovrum. Asfalterad uppfart med plats för fyra bilar.
Mycket uppskattat område för barnfamiljen med gångavstånd till Lillsjön, förskola och skola. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg som i kvartstrafik tar dig till Stockholm City på ca. 25 minuter. Naturliv med många frilufts områden med omnejd i kommunen samt 15 minuters bilfärd till attraktiva golfbanor som Bro Hof m.m. Besiktigat & energideklarerat. Tillträde enligt överenskommelse. Hjärtligt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Sylta / Lillsjön

Naturskönt och barnvänligt villaområde vid Lillsjön med bad om sommaren och skridskomöjligheter om vintern.

Fritid och närservice

Kommunen erbjuder flera fina bad om sommaren och möjligheter till skridskoåkning om vintern, bl.a vid Lillsjön och Gröna Udden i Mälaren. Simhall med äventyrsbad finns i Bro. Tre högklassiga golfbanor, Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns båthamnar, elljusspår, bangolf, tennis, idrottsplats, ridhus, flertalet gym och mycket annat. I Kungsängen centrum finns vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag samt flertalet restauranger, frisörer, bankkontor och butiker. Stormarknader finns i Norrboda (Lidl), Brunna Park (Stora Coop) och i Bro (Willys).

Kommunikationer

I Kungsängen centrum ligger buss- och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Mellan Kungsängen och Bålsta går tågen varje halvtimme. I rusningstid går direktbuss till Kista. Nattetid finns bussar mellan Stockholm och Kungsängen. För mer information om lokala bussar och tider för avgångar, se: www.sl.se.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor som tillhör området samt en gymnasieskola, Upplands-Bro Gymnasium. Möjlighet till familjedaghem och friskolor finns också, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor, www.upplands-bro.se.

Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.