Sven Beckmans väg 81

Sven Beckmans väg 81

Slutpris

3 710 000 kr


Kungsängen— Upplands-Bro

Sven Beckmans väg 81


Slutpris
3 710 000 kr

Kungsängen— Upplands-Bro

Friköpt tomt i barnvänligt läge!

Fint parhus med friköpt tomt på återvändsgata i populära Sylta/Lillsjön! Området är verkligen en sann idyll för barnfamiljen med badplats, skog, lekpark, fotbollsplan och upplyst pulkabacke. Dessutom nära till både skolor och förskolor. Det trevliga huset har dubbla uteplatser så att du kan alternera mellan sol och skugga hela dagen. Uppskattad planlösning med kök, vardagsrum och ett sovrum på övervåningen och två sovrum på nedervåningen. Till huset hör carport och asfalterad uppfart samt ett rymligt förråd på framsidans altan. Mycket uppskattat område med bussförbindelser till Kungsängen centrum med service och pendeltåg som i kvartstrafik tar dig till Stockholm Odenplan på 25 minuter. Besiktigat och energideklarerat.


Boarea/biarea
101/5 kvm
Driftkostnad
26 150 kr/år
Tomtarea
359 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Kungsängen

Denna parhus på Sven Beckmans väg såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Sven Beckmans väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.