Torget 9, 4tr

Torget 9, 4tr

Slutpris

2 300 000 kr


Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Torget 9, 4tr


Slutpris
2 300 000 kr

Kungsängen centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Nu är den här, toppenfin 3:a i Centrum!

Nu är den här, toppenfin 3:a i centrum! Som köpare är det bara att flytta in. Vart ska jag börja? Ljust nyrenoverat kök från IKEA 2018 med utsikt mot Mälaren. Mycket fint helkaklat badrum, förberett för tvättmaskin (stamrenoverat 2017), alla golv och väggar är genomgående renoverade under 2018. Stort vardagsrum med trevliga sociala ytor. Trevlig balkong med utsikt mot innergården, ommålad och ny trall från 2019. Tillhörande förråd på vinden. Barnvagnsförråd i entréplan och cykelförråd samt nyrenoverad tvättstuga i källarplan, hiss finns i huset.
Brf Utsikthöjden är en populär HSB förening med god ekonomi, låga avgifter, nya 3-glasfönster/balkongdörrar, automatsäkringar med jordfelsbrytare och som genomfört ett traditionellt stambyte 2015-2017. Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Lägenheten är det endast ett par minuters promenad till centrum med matbutiker, apotek, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm City tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik Prisbelönat kulturhus med filmvisning, bibliotek, konst och diverse aktiviteter för såväl barn som senior. Gångavstånd ner till Mälaren med badplatser på gröna udden samt vid Ryssgraven. Fina naturområden på cykelavstånd och flertalet båtklubbar.
Kommunen erbjuder även högklassiga golfbanor, galoppbana, skridskobana, vacker natur och ridhus m.m. Till lägenheten finns det ett vindsförråd och i källaren finns det tvättstuga, barnvagns och cykelförråd.
Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2018): ca. 5 000 kr. Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 415 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-20

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.