Torget 9, 3 tr

Torget 9, 3 tr

Slutpris

1 850 000 kr


Kungsängen Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Torget 9, 3 tr


Slutpris
1 850 000 kr

Kungsängen Centrum— Kungsängen— Upplands-Bro

Fin centrum-2:a med vidsträckt utsikt över Mälaren från inglasad balkong!

Är det här lägenheten du har väntat på? Oavsett om kravet är på utsikten, skicket, närheten till pendeln, eller varför inte kombinationen - så kan du checka av allt det i den här ljusa och fina 2:an. Populär förening med fantastisk Mälarutsikt från den nya inglasade balkongen! Sjöutsikten har du även från samtliga fönster (3-glas fr. 2013). Lägenheten är renoverad i olika perioder med ett fint stambytt badrum från 2018 med golvvärme och spotlights (förberett för tvättmaskin). Det välplanerade köket är från 2012 resp. 2015. Balkongen blev inglasad 2015 då trallgolv lades, och 2010 monterades säkerhetsdörren etc. På ett par minuters promenad tar man sig till stationen och vidare utan byten till City på under halvtimmen.

Förråd på vindsplan och tvättstuga i källarplan. Harmoniskt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad, båtplats och fina strövområden. Populär och välskött HSB förening med bra ekonomi och låga avgifter. Trevlig innergård med bl.a. grillplats.


Boarea
55.1 kvm
Avgift
3 476 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-06-05

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.