Torget 9, bv / Kungsängens centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Centrum-3:a i markplan med renoveringsbehov!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
75.3 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-05-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget såldes av oss 2020-05-20. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Torget

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängens centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Förhandsvisning 19/5 kl 17:00-17:30.

Är du händig eller bara vill sätta din prägel på boendet? Nu finns chansen! Utöver det helkaklade badrummet är denna lägenhet på markplan i behov av en fullskalig renovering. Allt från kök, golv, väggar och tak behöver rustas upp. I samband med stambytet 2017/2018 renoverades badrummet, som är den enskilt dyraste kostnaden vid en renovering och samtliga fönster byttes ut 2013 (3 glas). Balkongen som ligger i markplan mot innergården har västligt läge och erbjuder kvällssol. Lägenheten ligger endast ett par minuter från centrum och pendeltågsstationen.

Förråd på vindsplan och tvättstuga i källarplan. Harmoniskt läge i Kungsängen centrum med promenadavstånd till Mälaren med bad och båtplats samt livsmedelsbutiker och restauranger. Populär och välskött HSB förening med bra ekonomi och låga avgifter. Trevlig innergård med bl.a. grillplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.