Kostervägen 20, vån 2/3

Kostervägen 20, vån 2/3


Lidingö/Baggeby— Lidingö

Kostervägen 20, vån 2/3Lidingö/Baggeby— Lidingö

Fin genomgående tvåa med fönster i två väderstreck och balkong i söderläge!

Fin genomgående tvåa med fönster i två väderstreck och balkong i söderläge!

- Insynsfritt läge
- Goda kommunikationer
- 2 rum och kök
- Balkong i direkt solläge!
- Fönster i två väderstreck
- Stor stabil förening med flertalet parkerings- och garageplatser

Varmt välkomna till denna härliga tvåa i Baggeby! Den sociala och trevliga planlösningen med fönster i två väderstreck bidrar till att lägenheten har ett härligt ljusflöde. Köket är praktiskt och fint med skåpsluckor i trä och ljusgrått kakel ovan den generösa ljusa arbetsbänken; här inne finns plats för matgrupp. Vitvarorna består av ugn, diskmaskin, häll, mikrovågsugn samt kyl och frys. Vardagsrummet är rymligt med flertalet möbleringsalternativ; här finns plats för både stor soffa, arbetsplats samt matplats om så önskas. Öppna upp dörren till balkongen i söderläge och ge vardagsrummet en härlig förlängning; här ute får ni plats med loungemöbler/caféset och planteringar. Den stora balkongen ligger behagligt lugnt vid slutet av gatan, med utsikt över den grönskande parken. Sovrummet ligger rofyllt och insynsfritt med träden som närmsta granne. Bra förvaring tack vare flertalet garderober i sovrummet samt öppen klädkammare i hallen. Badrummet är ljust och helkaklat med kombinerad tvätt-och torkmaskin. Original parkett i vardagsrummet och nytt matchande golv i sovrummet. Hall och kök har genomgående ljusgrå klinker med golvvärme. Nyinsatta 3-glasfönster i hela lägenheten.

Brf Korvetten är en solid HSB-förening som äger fastigheterna Kostern 1, Motorbåten 2 och Korvetten 2. Föreningen upplåter 146 bostadsrätter och 5 hyresrättslokaler samt 30 garageplatser och 54 parkeringsplatser utomhus. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa. Försäkringen inkluderar bostadsrättstillägg. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10 %. Individuellt medlemskap i HSB krävs. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

Lugnt och attraktivt läge på populära Lidingö med närhet till det mesta. Baggeby är en stadsdel från femtiotalet som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter - allt i stil med femtiotalet då Walter Bauer ritade torget. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall, som även säljer delikatesser, är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo, som också är paketombud. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 239 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3
Såld
2024-04-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kostervägen såldes av oss 2024-04-13. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Kostervägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.