Tulpanvägen 22

Tulpanvägen 22

Slutpris

5 600 000 kr


Märsta - Arenberga— Märsta— Sigtuna

Tulpanvägen 22


Slutpris
5 600 000 kr

Märsta - Arenberga— Märsta— Sigtuna

Ett mycket trevligt hus för den kräsne!

Välkommen till Tulpanvägen 22, ett hus i toppskick och med ett av gatans bästa lägen!

Huset som är ett hus i 1 1/2 plan har de senaste 10 åren genomgått en totalrenovering!
På entréplanet har man gjort om planlösningen för att få ett större kök. Köket är från 2013 och har fin vit köksinredning och rostfria vitvaror. En stor matplats finns och rymmer stora sällskap. I vardagsrummet har en vägg satts upp och ett nytt sovrum/arbetsrum gjordes. Duschrum och tvättstuga renoverades år 2013 och har ett klinkergolv och helkaklade väggar. Innanför den finns en bastu. På entréplanet finns även en mycket fin och praktisk walk-in-closet!

På det övre planet finns tre sovrum, alla med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns även ett fint duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar som renoverades år 2012.

Tomten gränsar mot en allmänning där det är perfekt för barnen att leka, spela fotboll mm och det finns också en boulebana. Mot allmänningen sitter en mur och en tujahäck. På baksidan finns en stor uteplats varav en del är under tak. En stor uteplats finns även på framsidan med en del under tak.

På uppfarten finns parkering för två bilar samt en bil i garaget. Bakom garaget finns ett isolerat förråd samt ett förråd för tex trädgårdsredskap.

Området är mycket barnvänligt och det är gångavstånd till flera skolor och förskolor. Busshållsplats finns i närheten där man kan bussen till Märsta Station. Från Märsta Station går tåg mot både Stockholm och Uppsala samt bussar till övriga delar av kommunen. Vill man hellre promenera till Stationen så tar det ca 10 minuter.


Boarea/biarea
122/27 kvm
Driftkostnad
41 838 kr/år
Tomtarea
427 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-02-21

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna kedjehus på Tulpanvägen såldes av oss 2022-02-21. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Tulpanvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.