Hyacintvägen 4 / Märsta / Sigtuna

Välskött villa i barnvänligt område!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
36 155 kr/år
Tomtarea
492 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Hyacintvägen såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Hyacintvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyacintvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välhållen 1 1/2-plansvilla på återvändsgata i det efterfrågade området Arenberga i Märsta!

Villan har kontinuerligt underhållits av ägarna med bl.a byte av yttertak och samtliga fönster, helrenoverat duschrum och installation av braskamin. Se bifogad lista för samtliga renoveringar.

På entréplanet finns en rymlig hall med förråd, ett stort sällskapsrum som har utgång till tomten, trevligt kök med bra maskiner, tvättstuga, gästtoalett samt ett sovrum. På det övre planet finns idag två sovrum som med enkla medel kan göras om till tre samt ett duschrum.

Isolerat garage med ett varm- och ett kallförråd samt en vedbod. Plats för två bilar på uppfarten. Fiber är indraget. Markiser finns på hela södersidan samt hela övervåningen.

Mycket trivsam och välskött trädgård med plana gräsmatteytor, staket och häckar mot grannar. Stenlagd uteplats med markis på framsidan som har sol från morgon till eftermiddag. På baksidan finns en träaltan med sol från eftermiddag till kväll.

Huset är besiktat och säljarna har tecknat en säljansvarsförsäkring.

Suveränt lugnt läge samt bekvämt avstånd till affärer, skolor, SL-buss och tågstation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.