Kantarellvägen 16 / Märsta - Norrbacka / Märsta / Sigtuna

Barnvänligt hus i ett plan med bra solläge!

Slutpris
3 840 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
48 404 kr/år
Totalareal
529 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Kantarellvägen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Kantarellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Norrbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kantarellvägen 16, ett mycket trivsamt och praktiskt enplanshus i hjärtat av barnvänliga Norrbacka!

Huset som är i ett plan är i gott skick och här finns 3 sovrum, kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning, helkaklat duschrum och gäst-WC samt tvättstuga och klädkammare. Om fler sovrum behövs går ett av sovrummen att dela i två.
I vardagsrummet finns en värmande kamin och här finns plats för både en soffgrupp och en matsalsgrupp om så önskas.

Huset står på en lättskött trädgårdstomt med fruktträd och jordgubbsland. På tomten finns även ett garage med förråd bakom. På den rymliga uppfarten finns plats för två bilar.
På baksidan har man ett stort trädäck med bra solläge i sydväst! Här finns också en uteplats under tak med infravärme. På baksidan finns också en plan gräsyta där barnen kan spela fotboll eller studsa på studsmatta.

Det här hemmet passar alla! För en barnfamilj är närheten till förskola och skola ett stort plus.
Busshållsplats finns i närheten som tar dig till Märsta station. Från Märsta Station går tåg mot både Uppsala och Stockholm. Härifrån går även buss till Arlanda, övriga Märsta och Sigtuna. Vid Märsta Station ligger Sätuna torg med en matbutik, café och restaurang.

I Märsta centrum finns all möjlig service som klädbutiker, matvarubutiker, caféer, tandläkare, bibliotek mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta - Norrbacka

Lugn och barnvänligt område nära Märsta Station.

Området

Norrbacka är ett lugnt och trevligt område nära Märsta station. Området har en blandad bebyggelse med villor och lägenheter.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Norrbacka går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Norrbacka och runt omkring finns det flera förskolor och skolor att välja mellan. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.