Örnvägen 11

Örnvägen 11

Slutpris

4 100 000 kr


Rådmansö - Södersvik— Norrtälje

Örnvägen 11


Slutpris
4 100 000 kr

Rådmansö - Södersvik— Norrtälje

Stor välplanerad familjevilla!

Välkommen till Södersvik och denna stora familjevilla med gott om plats för alla. Här får du ett välplanerat boende med stora sociala ytor, flertalet sovrum, duschrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Stilren uppfart med plattsättning där det ryms flertalet bilar. Här finns ett vidbyggt garage med plats för bil och God förvaring. Stor härlig uteplats med utsikt över den plana fina trädgården som lämpar sig perfekt för lek och spel. Har du tonårsbarn eller jobbar hemma så finns även separat gästhus på gården.

Södersvik är ett familjärt villaområde med närhet till fantastiska naturomgivningar. Från huset har du nära ner till Prästfjärden där du även har båtplats och kan ta dig vidare ut i skärgården.
Känner du för nybakt bröd finns Rådmansö bageri på gångavstånd, här kan du köpa de godaste bullarna eller varför inte nybakta frallor till frukost.
Till Norrtälje kommer du på 20 min med bil. Det finns bra kommunikationer i området och du hittar hållplats till SL-buss på gångavstånd.

I ditt närområde finns det massor att hitta på och upptäcka. Från Kapellskärs hamn finns möjlighet att ta en dagstur till Åland. Härifrån går dessutom passbåtar ut till vår vackra skärgård. Möjlighet finns också att promenera utmed havsbandet och i naturreservatet Riddersholm där du bl.a. hittar vildväxande ramslök om våren. I Gräddö finns möjlighet att hyra kajak för den friluftsintresserade, Här finns också matvarubutik samt en pizzeria. Varför inte ta ett besök på Samstorps gård, där du kan handla lokalt producerade varor eller åka på djursafari.

I Frötuna finns grundskola samt förskola.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
94 kvm
Driftkostnad
52 861 kr/år
Tomtarea
1 363 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Örnvägen såldes av oss 2021-05-25. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Örnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.