Kallviksvägen 8

Kallviksvägen 8

Slutpris

900 000 kr


Baltora- Kallvik— Norrtälje

Kallviksvägen 8


Slutpris
900 000 kr

Baltora- Kallvik— Norrtälje

Frötuna - högt belägen tomt med härlig utsikt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt i en härligt lugn miljö med mycket bra läge och utsikt över Skogsviken. Tomten är insynsskyddad och har högt och fint läge, delvis plan tomt i övrigt naturtomt med berg. Fastigheten har idag avlopp med trekammarbrunn och infiltration. Borrad brunn med vatten som delas med två andra fastigheter. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden.

Tomten ligger med närhet till Norrtälje. Till buss ca 1 km och till Norrtälje 5-10 min med bil och Stockholm når du strax under timmen. Livsmedelsaffär och Pizzeria i Vreta ca 2 km och bygghandel i Spillersboda ca 5 km.


Tomtarea
3 170 kvm
Såld
2020-04-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Kallviksvägen såldes av oss 2020-04-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Kallviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.