Solbacka Strandväg 41B

Solbacka Strandväg 41B

Slutpris

4 600 000 kr


Solbacka Strand— Norrtälje

Solbacka Strandväg 41B


Slutpris
4 600 000 kr

Solbacka Strand— Norrtälje

Välkommen till Kvarteret England - sjönära, nyproducerade parhus.

Nu säljs vårt fina visningshus i omtyckta Kvarteret England.

Kvarteret England består 16 parhus. Arkitekturen har inspirerats av den engelska byggnadstraditionen. Tillsammans med moderna material, trendig design och generös takhöjd skapas den speciella karaktären som ger en känsla av avskalad industri.

Stort fokus har lagts på att husen ska harmonisera med omgivningen. De generösa fönsterpartierna skapar en känsla av att gränsen mellan inne och naturen utanför suddas ut. Exteriört ligger fokus på detaljer och möten mellan olika material, vilket bidrar till att ge husen en känsla av lätthet och en alldeles speciell karaktär. Området ska kännas intressant både när det är nybyggt och på längre sikt. Planlösningen är flexibel för att huset lätt ska kunna utformas och inredas utifrån dina behov.

Livet i Solbacka Strand skulle beskrivas som lugnt och idylliskt. Här bor du nära både natur, hav, skog och Norrtäljes charmiga stadskärna. Här känner man igen sina grannar, småpratar lite i butiken, en social trygghet som vi kallar småstadsliv.

På promenadavstånd från Solbacka Strand finns flera förskolor och grundskolor. Norrtälje Kommun har förskolegaranti som innebär att du är garanterad en plats inom fyra månader, såvida du ställt dig i kö till minst en kommunal förskola. Det finns även privata förskolor som du söker till på samma sätt.

Området består av småhus, parhus och flerbostadshus som skapar en trevlig variation av bostäder. När du bor i Solbacka Strand kommer du känna närvaron av Norrtäljeviken och dess skärgårdsliv. Upplev segelbåtar som strävar mot gästhamnen, sjöfåglar som cirklar på himlen, gäddor som leker i vik och vass. Här bor du granne med det vackra naturreservatet Lindholmen som framförallt är omtalat för sin vackra vårflora och den bevarade ekbacken som släntrar ner mot viken. Det är också här du kan få syn på den gulvita finken, Stenknäcken, vars namn har fått pryda bostadsrättsföreningen.

Välkommen del trivsamma Solbacka Strand!


Boarea/biarea
120/2,7 kvm
Avgift
4 989 kr/mån
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-04-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna parhus på Solbacka Strandväg såldes av oss 2022-04-05. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Solbacka Strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.