Carlströmsgatan 8

Carlströmsgatan 8

Slutpris

3 950 000 kr


Centralt Grossgärdet— Norrtälje

Carlströmsgatan 8


Slutpris
3 950 000 kr

Centralt Grossgärdet— Norrtälje

Välskött villa med ute-spa på populära Grossgärdet

Välkommen till denna hemtrevliga villa om 5 rum och kök. perfekt belägen på Grossgärdet med utmärkt pendlarläge. Här har du stadskärnan på nära promenadavstånd.

Entréplan inrymmer välkomnande hall som öppnar upp sig till planets övriga rum på ett fint sätt. Trevligt arbetskök med bra förvaring och med en öppen planlösning mot den ljusa matplatsdelen. Härifrån når man husets uteplats. 2 sovrum varav det en med god plats för dubbelsäng samt ett arbetsrum.

Ovanvåningen inrymmer ett stort allrum, perfekt som tv-rum, där man även har utgång till balkong i väster. Här finns ytterligare ett sovrum av bra storlek.

Källarplan inrymmer hobbyrum/kontor tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin, helklaklat duschrum med vägghängd WC samt bra förvaringsmöjligheter.

Välskött trädgårdstomt med uteplats på baksidan med nära anslutning till ditt egna swim-spa för sköna sim och badstunder. På tomten finns en lekstuga/redskapsbod samt under altanen finns gott om plats för redskap mm. Här finner man också äppelträd, hallonbuskar samt Amerikanska blåbär som man kan avnjuta under säsong.

Läget är perfekt, du har närhet till både Norrtälje centrum med dess utbud av butiker och restauranger. Flygfältets handelsområde där du bland annat hittar den välsorterad och prisbelönta ICA-butiken Flygfyren. Pendlar du till Stockholm har du busshållplats på kort gångavstånd. Buss 676 till Stockholm går med tät turtrafik.
Gillar du att träna har du många träningsanläggningar i ditt närområde och du har dessutom fantastiska elljusspår vid området Nordrona. Sjön Lommaren ligger på bekvämt gångavstånd och även här hittar du vackra promenadstråk och ett kommunalt bad.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
106/60 kvm
Driftkostnad
36 840 kr/år
Tomtarea
541 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Carlströmsgatan såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Carlströmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.