Tommy Beijer, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Vigelsjö—

Norrtälje




Vigelsjö— Norrtälje


Förberedd försäljning

Vigelsjö— Norrtälje


Referensnummer
539 037
Boarea
75.3 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Vigelsjö  i norrtälje

Vigelsjö

Här bor du naturnära med närhet till Norrtälje stad, Vigelsjö är en familjevänlig och trivsam plats.


01
Fördelar med området
Badstrand Motionsspår Uteliv Parker/Grönområden Bussar Sportevenemang Ridning Sport och friluftsliv Lätt att parkera bilen Lugnt Hundvänligt Barnvänligt
Länkar

02
Uteliv

I Vigelsjö stadsdel finner du närhet till den vackra naturen. Stora skogar med elljusspår i olika längder finns inom en kort promenad. Camping finns i området samt en liten stugby på 10 stugor. Nära till den populära badstranden Lommarbadet som har bra solläge men även möjlighet till skugga. Badet erbjuder stor brygga samt en flytbrygga, omklädningsrum, wc, kiosk och en lång vattenrutschbana. Lekplatser finns utspridda i bostadsrättsföreningarna och en större lekpark i centrala Vigelsjö.

Området är djurvänligt. Nära Lommaren finns en hundpark där hundarna kan leka och springa av sig. Ridklubben i Vigelsjö erbjuder ridsportens olika grenar, abonnemangsridning, kurser, läger, privatlektioner, träningar, tävlingar och teorilektioner. För den som gillar fotboll finns en stor fotbollsplan nära vattnet. Angränsande till fotbollsplanen finns kolonilotter för odling.

Länkar

03
Norrtälje stad

Strax utanför Vigelsjö finns handelsplatsen Knutbytorg, ca 15 minuters gång. Där finns livsmedelsbutiker och bensinmack samt andra butiker med breda utbud.

Norrtälje stadskärna erbjuder flertalet butiker, restauranger och anrik miljö. Flertalet trevliga parker för picknik, sport och lek. Norrtälje hamn är i sin expansionsfas och har satt en vacker prägel på stadskärnan, som erbjuder en trevlig promenadgång längst Norrtälje viken via hamnen och societetsparken. Här finner du allt du behöver för både vardag och nöjen!

Länkar

04
Kommunikation

Med buss tar du dig lätt från Vigelsjö in till stadskärnan. Bussar går från Lommarskolan och kör igenom Vigelsjö, Knutbytorg, Norrtälje busstation, stan, Kvisthamra, Flygfältet, Campus roslagen. Vill man gå tar det ca 15-20 minuter från Vigelsjö ner till stan. Att ta sig till Stockholm är en smidig resa, motorväg och 1-2 landsväg hela vägen in till Stockholm. Resan med bil tar ca 55 minuter till Tekniska högskolan och åker du kommunalt så åker du en bekväm dubbeldäckare på ca 70 minuter.

Länkar

05
Skolor

I området finns flertalet förskolor. Vid förskolorna finns även Wigulfskolan (F-9) och angränsande till Vigelsjö finns Montessoriskolan (F-9).

Länkar


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Tommy!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.